Organisatie

Home Organisatie

Organisatie

Aarnink Accountants + Adviseurs biedt het beste van twee werelden. We zijn een middelgrote zelfstandige organisatie verdeeld over twee kantoren (Raalte en Wolvega). Middelgroot betekent bij ons dat je geen nummertje hoeft te trekken, altijd binnen kunt wandelen en beschikt over een vaste contactpersoon. Middelgroot betekent óók dat we meer dan voldoende kennis en ervaring in huis hebben om een optimale dienstverlening te garanderen. Komen er hele specialistische of branchespecifieke kwesties aan de orde, dan kunnen we altijd nog een beroep doen op onze collega’s van NBC Nederland, een landelijk netwerk van samenwerkende accountantsorganisaties. Samengevat: als Aarnink Accountants + Adviseurs zijn we praktisch, flexibel, slagvaardig en resultaatgericht. En we ondernemen zelf ook, dus we spreken de taal van de ondernemer.

Visie

Aarnink Accountants + Adviseurs is een onafhankelijk kantoor. Wij voeren werkzaamheden uit tegen een redelijke vergoeding zodat jij kunt ondernemen!

Missie

Aarnink Accountants + Adviseurs optimaliseert jouw administratieve en financiële bedrijfsprocessen door een deskundige en integere dienstverlening. Deze optimalisatie draagt direct bij aan het rendement van jouw onderneming. Wij streven naar voortdurende innovatie van onze diensten zodat deze blijven aansluiten bij jouw wensen.

Aarnink Accountants + Adviseurs kent een sociaal en flexibel personeelsbeleid en een goede, duurzame werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Met onze twee kantoren gaan we graag nog een stukje verder. Dat betekent onder andere milieuvriendelijk drukwerk, energiezuinig beleid en afvalscheiding, maar in onze eigen regio’s ook sponsoring van diverse sport- en buurtactiviteiten.

Ons team