Werken bij

Aarnink Accountants + Adviseurs

Aarnink Accountants + Adviseurs biedt haar medewerkers inhoudelijk interessant werk en een plezierige werkomgeving. In een ongedwongen sfeer kunnen onze medewerkers zelfstandig functioneren binnen een uitdagend en boeiend vakgebied.

Junior Assistent Accountant m/v (voor 32 tot 40 uur per week)

Wie zijn wij?

Wij zijn een professionele, dynamische en multidisciplinaire accountantsorganisatie met een vestiging te Raalte en een vestiging te Wolvega. Binnen onze organisatie is een vacature ontstaan voor een Junior Assistent Accountant voor de vestiging Raalte.

Wat zijn de taken?  

Als Junior Assistent Accountant ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van samenstelwerkzaamheden en bijbehorende taken ten behoeve van onze klanten. De werkzaamheden worden uitgevoerd in teamverband in een informele werksfeer. Je werkt zelfstandig eenvoudige jaarrekeningen uit en je assisteert collega’s bij complexere klussen. Binnen onze organisatie krijg je veel kansen om door te groeien. Onze organisatie heeft diverse klanten qua complexiteit en branches en daarom is er genoeg uitdaging voor iemand met ambities.

Wat wordt van jou verwacht?

Je bent in het bezit van een passende HBO/WO-opleiding of studerende daarvoor. Daarnaast ben je enthousiast, ambitieus en een echte teamspeler. Door jou een goede begeleiding te geven ben je in staat je snel te ontwikkelen. Afhankelijk van je eigen ambities en mogelijkheden wordt verdere invulling aan jouw loopbaan gegeven.

Wat bieden wij?

  • Een passend salaris en secundaire voorwaarden;
  • Een sterk team en een uitstekende, collegiale sfeer;
  • Afwisselende accountantswerkzaamheden;
  • Een brede en gevarieerde cliëntenkring;
  • De mogelijkheid om door te groeien.

Informatie

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Alfons Havekes, telefoon 06-51245447 of Marga Warris, telefoon 06 – 53 93 47 83.

Belangstelling

Wanneer je belangstelling voor deze vacature hebt, verzoeken wij je een brief of e-mail met je motivatie en CV te sturen aan:

Aarnink Accountants + Adviseurs

Vrieswijk 7, 8103 PB Raalte

of per e-mail naar: a.havekes@aarnink-aa.nl of m.warris@aarnink-aa.nl