Hart voor de zaak

Je hart is je belangrijkste orgaan. Ook voor je bedrijf! Maar een gezond hart is niet vanzelfsprekend. Als Aarnink Accountants + Adviseurs zijn wij begaan met het hart van de ondernemer en zijn onderneming. En dat dragen we graag uit naar iedereen, zowel ondernemers als particulieren. Maandag 30 september a.s. laten wij dat zien op onze vestigingen.

Ondernemershart

Een onderneming bestaat uit de organisatie van arbeid en kapitaal. Een goed idee krijgt past een goede uitwerking als mensen zich er voor inzetten om het tot een succes te maken. Door aandacht van mensen voor het product/dienst en klant, krijgt een onderneming een hart. Dat geldt des te meer voor de ondernemer die zich met hart in ziel inzet voor zijn bedrijf. Wij spreken graag met het kloppend hart van de organisatie om bij te dragen aan een gezonde levensstijl van de onderneming. Hierbij gaat het natuurlijk ook om een financieel plaatje, maar niet minder belangrijk zijn de dromen en wensen van de ondernemer.  En daarnaast zijn eigen gezondheid, waarop het stresslevel een belangrijke invloed heeft. Samen met de ondernemer kijken wij hoe het plezier en de gezondheid van de onderneming op nummer één kan blijven staan.

Dress Red Day

Een initiatief van de Hartstichting is de Dress Red Day, waarbij aandacht wordt gevraagd voor hart- en vaatziekten. Om dit goede doel te steunen, organiseren wij op maandag 30 september a.s. een inzamelingsactie. In de rode kast die deze dag bij onze beide vestigingen staat, kun je de hele dag jouw bijdrage stoppen. Waarbij wij als dank een kleine verrassing meegeven. Jouw donatie gaat naar oplossingen voor hart- en vaatziekten van de Hartstichting. Vanaf 12.30 uur organiseren wij een klein netwerkmoment. Dus neem je lunch mee, wij zorgen voor iets te drinken. Zien wij jou maandag de 30e?!

Delen: