Branches

Home Branches

Branches

De medewerkers van Aarnink Accountants + Adviseurs hebben kennis van de meest uiteenlopende branches, maar zijn gespecialiseerd in advies en dienstverlening voor MKB’ers, medici, agrariërs (veeteelt), bedrijven die actief zijn in toerisme en recreatie en starters. Ook bedienen wij ondernemers die aangesloten zijn bij diverse franchiseketens.

Medici

Ben je met een bedrijf actief in de gezondheidszorg, dan is jouw eerste belang gericht op de gezondheid van een ander (patiënt of cliënt). Maar, natuurlijk draait het ook om de gezondheid en continuïteit van jouw bedrijf. Aarnink Accountants + Adviseurs is de professionele sparringpartner die je kan helpen bij vragen over specifieke wet- en regelgeving, afspraken met verzekeraars, rechtsvormen of BTW-vraagstukken. Sluit je aan in de rij van huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en andere medisch specialisten die al eerder de weg naar Aarnink Accountants + Adviseurs hebben gevonden voor advies en ondersteuning.

Agro

De agrarische sector is misschien wel de moeilijkste branche om als ondernemer actief te zijn. Je maakt veel uren en je wordt van alle kanten (Den-Haag, Brussel) bestookt met regelgeving die ook nog eens regelmatig wijzigt of wordt aangepast. Jouw bedrijf is dus continu in ontwikkeling, maar het ontbreekt je wellicht aan de tijd om plannen te smeden. Ga je kosten besparen of juist investeren in duurzaamheid en groei? Aarnink Accountants +Adviseurs kan een uitvoerige analyse van het bedrijf maken om vervolgens advies te geven over concurrentiepositie, bedrijfsvorm, financiering, fiscale gevolgen, wet- en regelgeving en break-evenprijs.

MKB

De variatie in ondernemerschap is nergens zo groot als in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Of het nu gaat om horeca of fashion, bouw of automotive, de MKB’er krijgt grotendeels te maken met dezelfde uitdagingen op het gebied van financiën, belastingen, personeelsadministratie en toekomstperspectief. Aarnink Accountants + Adviseurs helpt je graag bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen, administratie, financiële vraagstukken, belastingaangifte of het opstellen van de jaarrekening. Ook is Aarnink Accountants + Adviseurs graag de gids die je aan de hand meeneemt bij een bedrijfsovername of plannen voor internationalisering.

Starters

Als je beslist voortaan als eigen ondernemer door het leven te stappen, geef je ruim baan aan jouw talent, vakkennis en ervaring. Maar, er komt meer bij kijken om te kunnen starten zoals een haalbaarheidsonderzoek, het ondernemingsplan, het rondkrijgen van de financiering en het bepalen van de organisatiestructuur. Breekt het zweet je al uit? Geen paniek! Aarnink Accountants + Adviseurs helpt graag om alles te stroomlijnen en de slagingskans van jouw onderneming te vergroten. Maak ook gebruik van onze starterbegeleiding, zodat jij kunt ondernemen!

Franchise

Het is een tak van sport die vele mogelijkheden biedt om de droom van het eigen ondernemerschap waar te maken zonder dat je bepaalde zekerheden verliest. Dat klinkt als de ideale en meest veilige weg, maar wie franchiser wil worden, moet het ook weer niet te veel romantiseren. De medewerkers van Aarnink Accountants + Adviseurs begeleiden meerdere franchisers (o.a. Gall & Gall, SNS en Pearle) en weten de valkuilen feilloos in kaart te brengen. Dus, als je rond loopt met plannen om verder te gaan als franchiser, maak dan eerst een afspraak met één van onze medewerkers. Ben je al actief als franchiser? Ook dan staan we graag met raad en daad aan jouw zijde om samen tot het beste resultaat te komen. Want één ding is zeker: er is altijd ruimte voor verbetering!

Contact