In de spotlight

Op woensdag 16 mei organiseerde de Commerciële Club Weststellingwerf haar jaarlijkse running diner. Op deze bijeenkomst laten drie bedrijven hun onderneming zien aan de leden van de commerciële club. Op elke locatie wordt een gang van het diner geserveerd. De ondernemingen die op deze avond hun pand beschikbaar stelden waren Keurslagerij Hoeksma, Decorette Postma en ons kantoor in Wolvega.

Voor de ongeveer 40 leden die zich hadden opgegeven voor deze bijeenkomst hadden wij de rode loper uitgelegd. Zij mochten bij ons het voorgerecht, welke was verzorgd door Keurslagerij Hoeksma, nuttigen. Tijdens de hapjes, het soepje en een drankje konden wij iets over Aarnink Accountants + Adviseurs vertellen. Op deze manier konden we naast het vertellen wie we zijn en waar we voor staan, dit ook laten zien. Door het voorstellen van ons team laten we zien dat we de expertise op het gebied van payroll, fiscaliteit, juridisch en accountancy hebben en daarmee professionaliteit erg belangrijk vinden. En dat deze professionaliteit voor ons hand in hand gaat met een persoonlijke aanpak. Het is voor ons belangrijk dat de klant in de spotlight staat. Wij belichten de onderneming van een andere kant waardoor de ondernemer nieuwe of andere inzichten krijgt waardoor hij zijn onderneming verder kan ontwikkelen.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond, waarbij wij de ondernemers van Weststellingwerf op een gezellige en ongedwongen manier met ons kennis hebben laten maken.

Delen: