Aangifte inkomstenbelasting 2018

Binnenkort starten wij met de werkzaamheden voor de aangiften inkomstenbelasting 2018.

De belastingdienst stelt hiervoor de  inkomstengegevens elektronisch beschikbaar. Dit zijn bijvoorbeeld loongegevens, de WOZ-waarde van uw huis, hypotheekgegevens en banksaldi over 2018.

Evenals vorig jaar willen wij ook dit jaar weer gebruik maken van deze door de belastingdienst beschikbaar gestelde gegevens. Na de koppeling van de gegevens zullen wij voor u bekijken of alle aftrekposten benut worden en of alle vrijstellingen optimaal gebruikt t worden.

De belastingdienst stelt de gegevens alleen aan ons beschikbaar als u hiervoor toestemming geeft. 

Hoe gaat het proces in zijn werk?

  • Wij sturen een aanvraag in voor de registratie van uw machtiging naar de belastingdienst.
  • De belastingdienst stuurt u vervolgens een registratiebrief met een formulier over de aanvraag. Hierin vraagt de belastingdienst toestemming voor het registreren van uw machtiging, zodat wij de door de belastingdienst klaargezette gegevens elektronisch kunnen ophalen.

Indien u ermee akkoord gaat dat wij gebruik mogen maken van deze gegevens dan kunt u het formulier naar ons mailen, u kunt hiervoor het e-mail adres via@aarnink-aa.nl gebruiken. U kunt het formulier desgewenst ook toesturen of langs brengen. Wilt u ervoor zorgen dat wij het formulier zo spoedig mogelijk ontvangen? Met de activeringscode op het formulier kunnen wij de machtigingsregistratie actief maken.

LET OP: Deze code is slechts gedurende een termijn van 8 weken geldig. Het is dus belangrijk dat u de brief binnen die termijn bij ons aanlevert.

Mocht u vragen hebben over het bovenstaande, neemt u dan gerust contact met ons op.


Bron: Thu, 07 Feb 2019 09:08:12 +0100

Delen: